Publicat per

Tancament del protfoli

Bona tarda,

Després de 4 mesos, arribem al final de l’assignatura de Iniciació a les Competències TIC i, per tant, s’acaba aquest projecte. Totes les activitats dutes a terme m’han servit per aprendre noves eines digitals amb les que treballar, com per exemple el sites que no coneixia.

D’altra banda, en moltes de les eines que ja coneixia he pogut aprofundir més en el coneixement d’aquestes per poder treure’n més profit en el dia a dia. A més a més, he posat en pràctica totes les tècniques de treball en equip en línia que se’ns han proporcionat i que crec que conformen part d’una competència bàsica avui en dia.

Per últim, no volia tancar aquesta reflexió sense tenir un record cap als meus companys, amb qui considero que hem tingut un ritme de treball i una relació molt bons i hem sapigut sobreposar-nos a tots els reptes mantenint sempre la cordialitat i el respecte.

Això és tot i us desitjo una molt bona continuació del grau a tots!

 

Eduard Rius

Debat0el Tancament del protfoli

Deixa un comentari