Publicat per

Tancament portafoli personal

Bona tarda companys,
Ja hem arribat al punt final d’aquesta experiència i a gran escala, dir-vos que he après molt, ja siguin conceptes nous com a cercar informació amb validesa. En molts casos he traslladat l’aprés a la feina i m’ha produït satisfacció personal. Just avui soc conscient de què ha transcorregut 4 mesos des que vam començar…
També m’ha produït satisfacció tant individual com grupal aquest projecte, ja que penso que de veritat val la pena l’esforç i que de mica en mica, el resultat acaba sent excepcional. També, s’ha de dir que aquesta assignatura ajuda molt i s’acosta bastant a la planificació inicial d’una empresa, és a dir, a saber els materials fungibles necessaris, els ingressos, les companyies elèctriques, les nòmines, etc.
Soc una persona que li agrada treballar en grup i s’ha de reconèixer que aquest ha sigut molt bo, no només per la constant organització i planificació, sinó per la responsabilitat, l’aportació d’idees, etc.
En resum, recomano que aquesta assignatura sigui de les primeres, ja que ajuda a desenvolupar les següents.

Ha sigut un plaer compartir aquesta assignatura amb vosaltres!! Us desitjo el millor individualment!
Gràcies,
Mila.

Debat0el Tancament portafoli personal

Deixa un comentari