Publicat per

Marc Coch Gonzalo

Hola a tots ens toca despedirnos de l’asignatura, al principi del treball, es va centrar a investigar i aprendre sobre diferents models de negoci i estratègies d’emprenedoria i és vam realitzar recerca.

A mesura que avançava el projecte, es van introduir conceptes més avançats com la planificació financera, la creació d’un equip i l’elaboració d’un pla de negoci. Es va treballar en projectes més complexos per a aplicar aquests conceptes i es va rebre retroalimentació per a millorar.

Al final del treball, es va aconseguir completar amb èxit la creació de l’empresa. A més, es va obtenir una comprensió sòlida dels conceptes clau per a la creació i el desenvolupament d’un negoci.

Però hem de continuar investigant i aprenent sobre noves tendències i estratègies en el món de l’emprenedoria i la gestió empresarial, per a poder continuar millorant i adaptant-se als canvis del mercat i l’entorn empresarial.

Debat0el Marc Coch Gonzalo

Deixa un comentari